dimarts, 5 de juny de 2012

Els Viatges d'en Xavi i la TxellEn Xavi i la Txell van marxar al novembre del 2011 a donar la volta al món i ho expliquen de meravella en el seu bloc Estem de vacances:

 "Ens declarem com a uns viatgers infatigats que aprofitem sempre que podem per arrencar a córrer i conèixer món. I, aquest bloc és com el nostre quadern de bitàcola, on expliquem les experiències viscudes en els nostres viatges !.

 Som dos arbuciencs a qui els encanta viatjar, i des de fa anys seguidors incansables de bloggers que ho havien deixat tot per fer realitat els seus somnis, anar a fer la Volta al Món. Vam donar-hi moltes voltes, sempre hi havia excuses, però al final vam prendre la decisió més difícil, marxar!!!!!!. Això va ser el passat mes de Juny, i la nostra data de sortida l’11/11/11, ara ja fa més de tres mesos que hem sortit de casa i tenim previst estar rondant pel món al llarg de 12 mesos per Àsia, Oceania i Sud Amèrica. Tot i ser a l’inici del nostre períple, és la millor decisió que hem pres mai, deixar-ho tot enrera per per seguir els nostres somnis !!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...