dilluns, 28 de maig de 2012

La Catosfera Viatgera


La Catosfera Viatgera és l'espai dedicat a mostrar els centenars de blocs (o blogs) de viatge escrits en català.

Aquest és el vostre directori dels blocs de viatges en català . L'any 2012 hi ha llistats prop de 500 blocs amb més de 2.000 destinacions.

Des de l'any 2007 sóc l'autor de El Bloc dels Viatges, la "Catosfera viatgera", on s'han publicat més de 1.300 diaris, blocs, webs, activitats i llibres de viatges en català. Ha estat gràcies a aquest treball de recerca i a les aportacions de centenars de blocaires catalans que s'ha fet realitat aquesta primer directori de blocs de viatges en català.

Si no trobeu el vostre bloc  o coneixeu d'algun que no hi sigui, si us plau, escriviu-me a:


i ben aviat formarà part d'quest llistat, moltes gràcies !!!.

Per últim, si voleu col·laborar amb aquest directori i donar-li més difusió trobareu una pestanya amb diferents models de bàners de la Catosfera Viatgera, podeu triar el que més us agradi i enllaçar-ho en el vostre bloc o web, moltes gràcies i bons viatges !!!2 comentaris:

  1. I què dir d'una iniciativa com aquesta i amb un recorregut de cinc anys... Només podem treure'ns el barret!
    Ens agrada molt el teu projecte Eduard, és una gran font d'informació pel viatger!

    ResponElimina
  2. Hola tots dos !!! moltíssimes gràcies pel vostre comentari. Tanmateix, no seria possible tenir aquest espai on compartir experiències sense els relats i les imatges dels milers de llocs i destinacions que mostreu en els vostres blocs... així que s'ha de fer extensiva aquesta felicitació !!! Una forta abraçada !!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...