dimarts, 24 de juliol de 2012

Barceloxina


Barceloxina és el bloc dels Cèsar i la Lara dedicat al seu viatge durant els mesos d'agost i setembre del 2011 a la fascinant Xina. Ells mateixos ens presenten aquest espai "El nostre bloc és una moneda que us fem a mans: té cara i creu. La cara són les fotografies, "La Xina en imatges", l'única manera de mostrar els mil colors de la Xina. La creu són els textos, "La Xina en paraules", per compartir amb vosaltres el que hem après i fer-vos més fàcil el viatge, o perquè, si voleu, resseguiu el nostre periple llegint-nos. Nosaltres hi tornaríem ara mateix." on a més de la ruta,  podem trobar informacions vàries sobre el transport, les connexions a internet, l'idioma, les compres...:  

"El perquè de tot plegat és ben senzill. Preparant el viatge cap a la Xina, ens va resultar molt pesat trobar informació amena i pràctica sobre el país i ja no cal ni parlar-ne, d’intentar trobar aquesta informació en català. A més a més de les guies de viatge de la biblioteca, vam consultar informació per Internet, blocs i rutes organitzades d’agències de viatges, per ajudar-nos a decidir quin recorregut volíem fer. Va ser un procés llarg i costós i d’aquí va sortir l’idea de fer aquest bloc, on trobareu informació pràctica sobre la preparació del viatge, l’explicació del trajecte i ciutats que vam visitar, i algunes de les fotografies que vam fer. 

Tot i que no fa ni un any del nostre viatge a la Xina, ja ens fa gràcia tornar a llegir algunes de les entrades. De moltes coses ja ens n’havíem oblidat".

2 comentaris:

 1. Hola
  d'aqui un mes me'n vaig tres setmanes a Xina i em llegiré el blog del Cesar i la Lara amb moltes ganes. Vaig estar a Pekin fa un parell d'anys i tot i no trobar-la maca com a ciutat, és fascinant i em moro de ganes de tornar-hi. Per si mai aneu a Mongolia, us deixo el blog (una mica borrador) del viatge.

  http://mongoliabeijingtranmongoliantrainjune.blogspot.com.es/
  Gràcies viatgers per compartir
  c

  ResponElimina
 2. Hola Chris !!

  Moltes gràcies pel teu comentari i per l'informació sobre el teu bloc, ara mateix hi faig una ullada... bon viatge !!!

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...