dimarts, 3 de juliol de 2012

Mini Guies Coneguem


Les Mini Guies Coneguem sorgeixen com una iniciativa paral·lela al projecte Coneguem el Món. Des d'aquest bloc els seus autors Nàdia Ayasreh i Jordi Castellanos ("Ens agrada la natura, la gent, els animals, els idiomes, la gastronomia, viatjar, la tranquil·litat... i sobretot conèixer qualsevol lloc que ens desperti la curiositat"), volen compartir informació pràctica d'indrets del món especials per a ells d'on no hi ha excessiva informació. I tal com comenten, esperen amb il·lusió que us pugui resultar útil per preparar el vostre viatge... Actualment tenen dues guies publicades, la primera d'elles dedicada al Kurdistan Iraquià  i la segona a Azerbaijan:

"És una delícia menjar al Kurdistan iraquià, a més es paguen uns preu ridículs. Es podria dir que la cuina kurda te influències turques, perses i àrabs. Pels carrers hi ha infinitat de döner kebab, senzills restaurants de pinxos a la brasa, pizzeries o elegants i exquisits restaurants o pots degustar des d’una típica recepta kurda a un hummus, pizzes, deliciosos entrants i amanides (però compte amb això últim), tot sempre acompanyat d’un deliciós pa finíssim. 

El te és la beguda nacional, és boníssim i es prepara molt fort i amb molt de sucre en un got petit. Els dolços són també un perdició pels més golafres, n’hi ha de totes les formes i maneres tan en els restaurants com en els bazars.Val molt la pena comprar deliciosos fruits secs com festucs i una deliciosa mel que s’elabora principalment a la província de Suleymaniah".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...