dimarts, 31 de juliol de 2012

Noamón

 

Noamón és el quadern de viatges del Joanjo i la Yolanda on ens mostren les seves rutes per Rússia, Mongòlia, Xina, Nepal, Índia, Tailàndia, Laos... Brasil, Colòmbia, Equador, Perú... i molts més llocs que van visitar en la seva volta al món que van començar al setembre del 2011 i van acabar al maig del 2012:

"El Joanjo i la Yolanda, dues persones que es van trobar a la vida i que junts volen experimentar el que és descobrir el món. El Joanjo va nèixer i crèixer a Lleida, ciutat a la que estima i sempre que pot torna per veure la familia i recòrrer els seus carrers, recordant batalletes i històries que explica amb passió. La feina el va portar a Barcelona, la seva ciutat d'acollida i on va conèixer el seu gran amor, la Yolanda. Ara tots dos viuen a Collbató, poblet a la falda de Montserrat, la muntanya que els cuida i omple d'energia; allà comparteixen la seva vida amb el gran amor de la Yolanda, la Noa, la gossa mes guapa del món. 

El Joanjo i la Yolanda sempre tenen la motxila a punt per fer una escapada o un gran viatge; junts han visitat uns quants indrets, i ara junts volen fer un dels seus somnis realitat: viatjar pel mon durant vuit mesos. Sense presa, sense pausa. Per descobrir nous llocs i formes de viure. Perquè la Terra és tan gran i bonica que no se la volen perdre".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...