dimarts, 28 d’agost de 2012

Petits grans viatges


Viatgeres per Europa son les dues autores del bloc Petits grans viatges que ens porten a gaudir dels seus relats i experiències tant per Europa com per Catalunya i aviat mar enllà: Alemanya, Dinamarca, Regne Unit, Bèlgica, Andorra, Espanya, Itàlia, República Txeca, Irlanda...:

"Arribem a terres italianes. Sortim de l'aeroport de Girona a les 8:50 i aterrem a l'aeroport de Ciampino, a Roma a les 10:20. Hem viatjat amb Ryanair. El primer que fem és anar al nostre hotel "Hotel Residence Dehon", on ens allotjem durant dues nits. L'hotel està més que bé, les habitacions són grans, tenen terrassa... i tenim piscina a l'hotel!

Després de fer la distribució de les habitacions i de dinar ens dirigim a la nostra primera visita: el Colisseu. Hi anem amb bus i comprem el bitllet corresponent, dels pocs que comprem durant aquests dies ja que els conductors no ho controlen... Pràcticament pujes i baixes del bus de forma totalment lliure. Això si, gairebé cada cop van pleníssims de gent.  Arribem al Colisseu, és enorme! Tenim entrada reservada i, per tant, no hem de fer cua. Això si, no ens escapem de passar per un detector de metalls (un dels molts que passarem durant el viatge). Un cop a dins donem el volt. Quan sortim estem esgotats i anem a comprar una aigua a una de les paradetes que hi ha a prop de la sortida. 3€, ni més ni menys. Es nota que estem a una ciutat turística i s'aprofiten dels preus..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...