dimarts, 7 d’agost de 2012

Volant he vist


Volant he vist és el blog de Jere i Gemma on expliquen el que veuen i viuen pel món, i ho ensenyen en precioses i espectaculars imatges. Com ells ens diuen "El blog ens serveix a nosaltres per recordar els llocs on hem estat, i esperem que també sigui útil als que us agrada llegir sobre viatges o cerqueu informació d’algun destí..." i així podem trobar informació (allotjament, restaurants, etc.), relats i imatges de llocs com Cambodja, Cuba, Equador, Holanda, Hong Kong, Índia, Indonesia, Galápagos, Nepal o Xina:

"Avui ens hem llevat a les 5 del mati per anar a veure sortir el sol a Amarapura. A la ciutat hi ha el pont de teca mes llarg del mon, i al mati, tothom el creua per anar a treballar, a l’escola… L-hem fet de punta a punta i hem fet un munt de fotos! La veritat es que ens ha agradat molt. Ahir vam llogar una pick-up (20$) per tot el dia d’avui. Per fer Amarapura, Paleik, Inwa i Sagain (que son antigues capitals de la zona amb coses xules per veure). El cas es que sortint de Amarapura, el pick-up s’ha parat, pero el conductor ha aconseguit arrencar-lo despres de remenar el motor una estona. Hem visitat un parell de temples, i altre cop s’ha parat. 

El conductor l’ha tornat a arrencar, pero quan erem a la carretera general cap a Paleik, el cotxe ha dit prou! El conductor ens ha dit que necessitava 30 minuts, i nosaltres li hem dit que necessitavem uns noddles… aixi que hem anat a esmorzar-dinar a les 10.40 a un xiringuito de la carretera."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...