dimarts, 11 de setembre de 2012

DeBCN al món


DeBCN al món és un interessant bloc creat tot just aquest estiu i amb una fantàstica filosofia viatgera tal com els seus dos autors ens comenten: " Perquè sense viatjar no podem existir... Així ens definim, no podem entendre la vida sense la descoberta del nostre món. I per això, intentarem descriure les experiències, les anècdotes dels nostres viatges intentant acostar-vos al món... i a la vida".

Ara, ens presenten un primer viatge que té especial atenció a l'enoturisme, el món del vi, en els plaers gastronòmics... Una ruta per l'interior hispànic, des de la Rioja fins a Castella La Manxa, passant per Castella i Lleó i Extremadura...De ben segur que us agradarà !

"Situada a la província de Ciudad Real hi ha la DO Valdepeñas, amb seu a la població del mateix nom. El raïm autòcton és el cencibel (tempranillo) i és una de les zones on la tradició vinícola està més arrelada. A Valdepeñas triem les Bodegues Dionisos (www.labodegadelasestrellas.com / 926 313 248), amb el sobrenom de la bodega de las estrellas. Aquest nom té el seu origen en que la bodega utilitza els cicles lunars i les constel·lacions per a tot el procés de producció dels seus vins. A més, fan una agricultura ecològica i biodinàmica. Les visites van a càrrec del seu entusiasta propietari, en Dionisos, qui us explicarà amb tot detall com elabora el vi. 

Una visita diferent a tot el què hem vist fins ara. Els vins que tastem són el Ego Primus (vi de terra i foc tenint en compte les constel·lacions) que està 9 cicles lunars en barrica de roure i el Pagos del Conuco (vi de foc), vi jove que no passa per barrica..."

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per recomanar-nos!! Esperem que agradi a tots els "fans" de la Catosfera viatgera! Fins aviat viatgers!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...