dimarts, 4 de setembre de 2012

Donant un voltet


Comencem el setembre amb el bloc Donant un voltet de l'Elisabet R. Luján, nascuda a Barcelona el 1988, llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona i en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i que actualment treballa com a col·laboradora al suplement d'oci i cultura 'Què Fem?' de la Vanguardia. Des de l'any 2005 que viatja pel món i avui podeu llegir sobre el seu viatge a l'any 2009 a Escòcia:

"Així doncs, vam pujar al Partenó particular per veure la posta de sol, i realment, és incrïble, ho recomano totalment. Vam estar molta estona allà, moltíssima. A la nit, ens vam decidir a fer la "Ruta dels fantasmes" , amb la mateixa empresa, (aquesta valia 7pounds) on el mateix Pedro ens va guiar pels que més por feien de la ciutat, entre ells, un cementiri i la tornada a Calton Hill, on se'ns van explicar tant històries antigues com contemporànies.

El preu de la ruta incloïa un ticket per una pinta a un bar de la ciutat on s'acabava el recorregut, i nosaltres vam agafar una taula adalt, perquè vam trobar quelcom ben curiós: un grup d'amics s'havien ajuntat per prendre algo i s'havien endut cadascun els seus instruments, i allà estaven, bebent, i tocant música celta. Una genial manera d'acabar el dia..."

2 comentaris:

  1. Gràcies! Ja ho he publicat al bloc i al facebook!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies a tu pel teu fantàstic bloc ! i una abraçada !!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...