dimarts, 25 de setembre de 2012

El món en família


Si teniu infants i us agrada viatjar amb ells (o voleu fer-ho) aquí teniu un bloc ple de consells i experiències que de ben segur us agradarà, El Món en família:

"Som una parella que ens agrada molt viatjar, entre moltes d’altres coses, i aquesta és una de les moltes raons de compartir la nostra vida. Fa més de 15 anys que compartim aquest camí i portem més de 20 fantàstics viatges a les nostres esquenes. Alguns els hem fet sols, altres amb amics.

Sempre amb una il·lusió: descobrir coses diferents. Només el bitllet d’avió, la primera nit d’hotel i una guia de viatge, la majoria de vegades una Lonely Planet.

Des de fa 4 anys hem anat ampliant la nostra família i hem passat de viatjar en parella o amics a fer-ho amb tres petits. Primer amb el nostre fill gran, que amb només 4 anys ja ha agafat més de 15 avions. I ara sumem dos més a la família!

Durant el segon embaràs i sense antecedents familiars el ginecòleg ens va donar una sorpresa increïble: portàvem bessons (nen i nena)!! En fi... ara som família nombrosa. Els petits ja tenen 18 mesos i també venen de viatge amb nosaltres!

Quan planifiquem un viatge, ja sigui una escapada de cap de setmana o un viatge llarg, el que fem primer és buscar informació a través d’internet. N’hi ha per tots els gustos i colors. Quan busquem informació per viatjar amb nens, es fa més difícil. Cada cop hi ha més pares que s’han decidit a publicar les seves aventures pel món en família, però encara hi ha poca informació. Sobretot en quant a viatjar en família amb més d’un fill.

Per això aquest blog. Per compartir experiències de viatges en família. Esperem que sigui d’utilitat i que hi participeu!

Decidir marxar de viatge amb els teus fills és una qüestió de si et compensa o no. A nosaltres ens compensa. Imagineu la quantitat de coses que cal que portem amb tres nens petits. Això us ho explicarem un altre dia... per avui és suficient!"

1 comentari:

  1. Gràcies per la difusió! cada cop hi ha més viatgers que no renuncien a viatjar quan tenen fills i nosaltres estem encantats!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...