dimarts, 16 d’octubre de 2012

Fuet i mate


El bloc d'aquesta setmana és l'interessant Fuet i Mate. I res millor que llegir les paraules de l'Ares, la seva autora, que ens relata la seva estada a Argentina, "Tot menjant fuet i amb el mate a la vora":

"Fuet i mate pretén ser un blog per conèixer més la vida a Argentina i els argentins i a la vegada conèixer la vida a Catalunya i els catalans, les comparacions són indiscutibles i moltes vegades odioses. Quantes vegades no t’han preguntat “Qué preferís tu carne o los asados?” I que has de respondre? Si vols quedar bé, los asados. Si vols mantenir les teves arrels, les barbacoes de casa amb els caragols o els calçots o l’escalivada. Però moltes vegades ens podem quedar amb les dues coses i dir “Son distintos, me gustan los dos” Encara que, inevitablement sentis un “sha está la catalana, con su política, che elegí!”. Doncs bé, l’apartat “Hauries de saber…” parla, precisament, d’això, de les diferencies culturals i lingüístiques que ens podem trobar a Argentina.

 Els apartats de “Buenos Aires” i “Argentina” fan referència directa al turisme, on anar el dia que plou, que fer un diumenge, que veure dels barris més turístics i dels menys, que hi ha a Argentina, més enllà del Perito Moreno i d’Iguazú (nova meravella del món), etc. 

I l’apartat “Història” intenta ensenyar com en 200 anys s’ha format un país. Evidentment, si hi ha alguna cosa que no t’agrada, que trobes a faltar o que voldries que se’n parlés, no dubtis a dir-ho!"3 comentaris:

 1. Gracies Eduard, ets un crak

  http://fuetimate.wordpress.com/

  ResponElimina
 2. Moltes gràcies Ares !!! però aquí la cracK ets tu amb aquesta fantàstica experiència i bloc !!!

  ResponElimina
 3. Hola Eduard,
  en agraïment a la feina que fas de donar a conèixer els blogs de viatgers catalans i de posar-nos en contacte, t'he preparat una sorpresa a
  Fuet-i-Mate
  Probablement no sigui la primera vegada que en sents a parlar però em sembla que val la pena repetir-ho!
  Petons

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...