dimarts, 9 d’octubre de 2012

Miccoa Sail


El novembre del 2011, el vaixell Miccoa Sail va salpar de Vilanova i la Geltrú en ruta... al món.  En aquells moments els tres membres de l'expedició, la Marga, en Jordi i en Boris, s'acomiadaven de Catalunya amb aquestes paraules que ens expliquen en el seu bloc Miccoa Sail (on podem gaudir i compartir un munt d'experiències fantàstiques):

"Després d'uns dies de pluja, d'acabar de lligar temes, de compartir una estoneta amb la família Martínez-Pardell, de menjar una paella amb la Núria  i el Max i una altra paella amb el Ramon i l'Esther, sense oblidar-me del sopar de pasta amb gambes al forn a casa la Isabel amb la Laia i l'Uri .. ja és hora de començar a navegar.

Just dos dies abans del meu aniversari hem decidit de soltar amarres i començar a fer ruta.  Fins i tot es fa estrany que ja hagi arribat el dia, després de tants dies de pròrroga. Així doncs esperem tenir una bona navegació i que el Miccoa ens porti a bon port. Tots els aparells funcionin i el mar ens rebi bé, més ben dit... molt bé!!"


Ara els podem trobar per estats Units, però abans ens han portat a creuar l'Atlàntic i visitar les costes del Càrib... Bona ruta !!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...