dimarts, 27 de novembre de 2012

Viatges amb cartabó


L'Ibana i el Marc són els autors de Viatges amb cartabó, un interessant bloc on aquesta parella viatgera, un historiador de l’art i una periodista, apassionats per l'arquitectura ens mostren aquells indrets i edificis que els poden fer creuar mig planeta només per visitar-los... de moment, ja ens han parlat de Basilea, Copenhagen, Catalunya, Chicago, Granada, Roma, Boston o Edimburg i, si voleu saber més, res millor que llegir la seva presentació:

"Som més de muntanya i de fred que de sol i de platja. Preferim viatjar fora de temporada, aprofitant que la feina ens ho permet, i no fer rutes molt llargues per viure a fons els llocs que visitem. Ens agrada dormir en hotels petits,  B&B, o cases rurals on el contacte amb els propietaris i els altres hostes és més personal, i provar tota la gastronomia local.

Abans de viatjar visitem mil blocs i fem mil preguntes per aprofitar les experiències dels que ho han fet abans que nosaltres. D’alguna manera, sentim que comencem el viatge molt abans d’agafar el cotxe o pujar a l’avió. Aquest bloc vol ser també una via per retornar, compartir i ampliar tots els consells que hem rebut i afegir els nostres. Esperem que us sigui útil i us agafin ganes de visitar els llocs on hem estat!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...