dimarts, 4 de desembre de 2012

Descobrint tots els racons


En Ramon (Torellonenc) de 31 anys i la Núria (Ripollesa) de 28 son els autors del bloc Descobrint tots els racons, que es presenten com "apassionats dels viatges i amb ganes de veure món, descobrint l’essència en tots els racons !!!" I per això es dediquen a viatjar pel món (Índia del Sud i del Nord, Malàisia, Indonesia, Costa Rica, Brasil, Mèxic, Cuba, Miami, etc.) amb aquesta filosofia:

"Com ve diuen la vida son dos dies…. per això: Pensa, creu, somnia i atreveix-te!! El somni i és!!! Només ens hem d’atrevir….i em sembla que ho tenim força clar… ja us ho anirem explicant durant el transcurs del bloc…
A més, La possibilitat de realitzar un somni és el que fa que la vida sigui interessant!!! ;) I tenim clar el què no volem: No volem passar-nos molt de temps guanyant-nos la vida, però no el suficient temps vivint-la. Per tant, a gaudir-la!!!! Que la llista es llarga!!!

I sigui quin sigui el vostre somni, lluiteu per aconsegui’l, ningú ha dit que la vida sigui fàcil, però val la pena viure-la!!!"Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...