dimarts, 11 de desembre de 2012

Equipatge de mà


En David Cortés i la Laura Oliver són l'ànima d'un nou i interessant bloc que ha entrat amb molta força a La Catosfera Viatgera, us estic parlant d'Equipatge de mà, Bloc de consells, experiències i curiositats sobre viatges on trobarem els seus descobriments a més d'algunes fantàstiques seccions com Localitzacions de pel·lícules, Vídeos del divendres o Paisatges de Catalunya...

Ahir van fer tot just un any d'existència i he volgut celebrar-ho conjuntament com a Bloc de la setmana en aquest espai (Per molts anys !!!) i aprofito per convidar-vos a llegir una de les primeres entrades i que més em van agradar, Ciutadans de coure a Bratislava:

"Bratislava és la capital d’Eslovàquia des de 1993, quan Eslovàquia va aconseguir la independència. Si ens endinsem al seu casc històric i passegem pels seus carrers ens podem creuar amb aquests personatges de coure tan peculiars: 

Čumil. És probablement l’estàtua més fotografiada. I és que no hi ha cap altre ciutat al món que tingui una estàtua que surti del clavegueram. Però el pobre, degut a la seva situació, ha patit atropellaments i en dos ocasions ha perdut el cap. Els responsables de la ciutat, per tal d’evitar que una de les seves estàtues més populars tornés a perdre el cap, van posar una senyal de tràfic indicant que hi ha un home treballant (“man at work”). Si voleu veure-la heu d’anar a la cruïlla entre Panská i Rybarska brána."2 comentaris:

  1. Moltes gràcies! Ens ha fet moltíssima il·lusió ser el bloc de la setmana i més quan tot just hem fet un anyet!

    ResponElimina
  2. Gràcies a vosaltres pel bloc i de nou, Moltes felicitats !!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...