dimarts, 26 de febrer de 2013

Freds els peus


Com els seus dos autors ens expliquen: "Freds els peus és el que no volem tenir la Maria i el Pere, que portàvem tres anys donant-li voltes a aquesta parada tècnica, a aquest any sabàtic, que dedicarem al continent asiàtic. Hem començat per l'Índia, passarem pel Nepal, anirem cap al sud est d'Àsia i esperem arribar fins a Nova Zelanda i Austràlia, qui sap si més enllà... Aquest és un projecte a quatre peus que gaudeixen de les noves experiències, dels nous llocs i les seves gents. Volem dedicar temps a les nostres inquietuds conegudes i, si pot ser, descobrir-ne de noves. Esperem que gaudiu tant com nosaltres d'aquest quadern de viatge !!!"

Ara els trobem per l'Índia, així que res millor que gaudir d'una entrada dedicada a Udaipur:

"Ja en l’entrada anterior i quasi només arribats a la Venècia de la Índia (així és com li diuen per aquí a Udaipur) les sensacions respecte la ciutat van ser bones, però després de 6 dies, a part de reafirmar-ho, afegim que encara ens ha agradat més el seu ritme i els seus racons; i aquest ha estat el dia a dia de fredselspeus per Udaipur, deixar-se portar per la ciutat sense massa res concret a fer però empapant cada petit porus del nostre cos d’aquesta atmosfera especial.


Lectures a la vora dels ghats, menjars sans i deliciosos al Millets of Mewar (si algú passa per Udaipur que no es perdi aquest restaurant, no només pel menjar que hi fan sinó per la filosofia de tot l’espai!!), compartir aventures i desventures amb Shania, Ari i Lorenzo, el trio Uruguaià amb el què hem coincidit aquests dies i amb el qual hem compartit la nostra segona cervesa del viatge, o intentar intercanviar llibres i guies i viure algun que altre moment  inversemblant…però això és digne d’un punt i a part..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...