dimarts, 12 de març de 2013

Suc de coco


La Marta i l'Adrià son una parella que després de molt rumiar-s'ho van decidir marxar de viatge durant una temporada, potser tres mesos, potser tres anys, i donar la volta al món, com ens relaten al bloc Suc de Coco. Ara es toben per Laos:

"En els senders que anem desfent, descobrim, disposats en terrasses, els camps de te del tipus Oolong (especialitat de la zona), de cafè i de blat de moro, arbres cirerers, plataners; varis camins rodejats per llarguíssimes canyes de bambú a banda i banda; pobles de tribus tailandeses de muntanya, amb les seves casetes fetes de canyes,... En alguna de les rutes que fem arribem a acumular uns 600 m de desnivell: tot són pics i valls, així que en qualsevol direcció on mirem l’horitzó marca una línia sinuosa.

Després de dedicar varis dies a fer tots els senders del dret i del revés, decidim llogar una motoreta per arribar als racons més allunyats (200 THB = 5€/dia). La pobre no té massa potència i quan toca fer una pujada de les que ens trobem pel camí, pràcticament no arriba als 5 km/h, vaja, que caminant aniríem més ràpid... així que semblem 2 “formigues atòmiques” circulant a càmera lenta..."

I si voleu saber més de qui son aquesta parella viatgera podeu veure el seu vídeo:


Qui som from Suc de Coco on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...