dimarts, 23 d’abril de 2013

Com el vent, inquiets i lliures


L'Esther i en Xevi són la parella autora del bloc Com el vent, inquiets i lliures on relaten els seus viatges pel món... i inspirats per la frase d'Abraham Lincoln: "Al final, el què importa no son els anys de vida, sinó la vida dels anys" ens porten a indrets tant fascinants com ara a Mongòlia:

"Ara només ens quedarà creuar un altre llac per poder arribar al ger on farem nit, i com que hi arribem amb bastant temps, ens impliquem en els feines quotidianes. Primer arrepleguem els vedells per poder munyir els iacs, la feina consisteix en deixar-los anar d’un en un perquè mamin i estimulin la llet a les mares, un cop estimulades s’agafen els vedells i es tornen a lligar fins que ja s’ha pogut treure la llet suficient per la família, i si voleu saber quanta força te un vedell demaneu-li al Scoth!! (jugador de rugbi, i us prometem que el vedell el va fer suar!!)

La segona feina és recollir el ramat de cabres i fer el mateix per munyir-les, això va ser més fàcil. I la tercera feina és fer la llenya per passar la nit ben calentons, i a dormir aviat que demà començaran les classes per muntar a cavall!! A Mongòlia no hi presses, o sigui que fins havent dinat no ens preparem per muntar, ja estàvem una mica impacients, les indicacions són: dreta, esquerra i shup shup per córrer més... endavant!!

Després de 4 hores pujant muntanyes, creuant boscos i travessant immensos estepes en infinits altiplans arriben al ger on acamparem!! Estem baldats i molt emocionats!! El paisatge és impressionant!!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...