dimarts, 9 d’abril de 2013

El viatge del Sergi


En Sergi Ferret és l'autor del bloc El viatge del Sergi, creat a principis del 2010 per parlar-nos del seu llarg viatge, més d'un any pel món. I també aquest és l'espai on ens mostra els seus nous viatges i descobriments... però qui és el Sergi ?:

"Dons que us puc explicar sobre mi... Sóc de Tarragona, alt, guapo, simpàtic, i moltes altres imperfeccions que ara no cal dir, oi? Tenia un somni de fer un viatge mes llarg del mes de vacances que de vegades disposem si treballem perquè m'agrada observar la gent, les costums i la manera de funcionar les societats que visito. O sigui que un bon dia vaig veure clar que ho podia fer i m'hi vaig llençar! Vaig deixar la feina, el pis de lloguer i els amics i família a Tarragona i vaig començar a fer camí. Vaig començar un 28 d'abril de 2010 i va acabar un 7 d'octubre de 2011. El bloc m'ha servit perquè els amics (i admiradores) m'anessin seguint i per fer una mena de diari del que veig i de qui conec..."

I podem saber molt més de les seves experiències visitant Malàisia: "Venir a aquesta illa (Pulau Perhentian Kecil ) ja ho tenia mirat desde Tarragona... bàsicament perquè al maig es un bon lloc per fer-hi submarinisme. Vaig arribar el dissabte per la tarda, hem vaig afeitar, i hem vaig apuntar al curs per treure'm el Open Water Dive que et permet fer inmersions fins a 18m de profunditat.


El curs l'he fet amb una noia Noruega i un instructor anglès, i m'ha encantat la sensació de submergir-me i sumbergir-me respirant normalment per aquestes aigües. La segona nit que estava a l'illa, al allotjament on estava vam anar a petar 2 catalans, un basc i un alacantí. També vaig conèixer el Quim, que porta un Bar-restaurant per uns mesos i vam estar parlant d'un projecte que té molt interesant. A veure si l'engega i li surt bè! El curs l'he fet amb 3 dies... full time. I una vegada fet relax, una mica de Snorkeling i nit. Aquesta illa es molt petitona. Hi ha un poble de pescadors molt petit a un extrem i dues platges principals on es concentren allotjaments variats, restaurants, centres de submarinisme i tendes. No hi han carreteres ni carrers. Simplement uns caminets pel mig del bosc frondòs uneix les platges amb el poble. Per arribar a les cales, tens que anar-hi per mar o fer d'aventurer pel bosc..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...