dimarts, 16 d’abril de 2013

Fent temps

El bloc Fent temps és un interessant espai ple de bones imatges i relats que ens mostren l'Eli i en Cesc, una parella de viatgers catalans que pensen "que el món té tantes coses amagades i per conèixer que no ens volem quedar a casa. Sovint quan tornem d'un viatge, pensem... on serà el proper?"


L'any 2008 van viatjar pel Sud del Marroc:

"En aquest viatge hem descobert el Sud del Marroc, la part més autèntica del nostre país veí. Sortim de la mítica Marrakech direcció a Ouarzazate, tot atravessant el Gran Atlas, per anar a visitar Kashbahs, Ksars, deserts, palmerars i tota la vida que els envolta. Amb un Fiat Palio de lloguer atravessem la Vall del Dadès, anomenada la Vall de les 1000 Kashbahs des d'on enfilem les Gorges del Dadès i del Todra esquitxades de petits poblets des d'on es pot observar la neu dels cims més alts de l'Atlas. Fem nits a Boumalne du Dadès i Tinerhir.


El recorregut ens porta, passant per pobles emmurallats de fang (ksars), cap a les portes del gran desert del Sàhara, on coneixem les dunes i els Touaregs de Merzouga i Erfoud. Fem carretera sota la serralada del Jebel Sahro on observem oasis i paisatges llunars, passem per Rissani, poble amb un mercat tradicional marroquí ple de vida, i fem cap a Zagora. De camí a Ouarzazate fem parada en pobles fortificats i oasis. De Ouarzazate, passant per Marrakech, anem a Essaouira, poble pescador i de postal. Per acabar, fem parada a Fès, ciutat d'olors, colors i carrers laberíntics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...