dimarts, 18 de juny de 2013

La volta dels 25


Avui la Catosfera Viatgera té l'honor de presentar-vos el bloc en català més internacional d'arreu del món, La Volta dels 25. En Marc Serena, al complir 25 anys va marxar a fer la volta al món durant un any. L'objectiu: conviure amb 25 joves de la seva edat de 25 països. El somni es va convertir llibre, 'La volta dels 25', que va ser considerat un dels millors del 2011 i s'ha traduït al castellà, xinès simplificat, xinès tradicional i coreà. A més ha estat guardonat com a millor bloc en llengua no anglesa de Lonely Planet Travel Blog Awards 2009 i el millor bloc personal dels Premis Blocs Catalunya 2009.

El seu viatge començava al novembre de l'any 2008 amb aquestes paraules:

"Començo un viatge llarg, que ha de durar almenys un any. Espero haver-me acomiadat de tothom. Sinó ho faig ara! Això de donar la volta al món em fa una mica de respecte. No sé si seré capaç d'acabar, si em rendiré pel camí, si se'm farà llarg, si he estalviat prou... L'únic que sé és que l'esforç haurà valgut la pena. Almenys per les abraçades i els bons desitjos que m'he endut a la maleta. El meu recorregut comença per Àfrica, després aniré a Àsia, Oceania, Sud-amèrica i Nord-amèrica. Marxo amb un round-the-world ticket. Prometo fer servir aquest blog per anar-me desfogant. Ajudeu-me quan ho necessiti!"


I la seva darrera conversa fou amb la Tatyana...:

"La Tatyana vol ser cosmonauta. De moment estudia per a ser pilot en la principal escola d'aviació russa de Moscou. Tenen aeroport per a fer pràctiques i tot! M'agrada que l'última conversa de les 25 hagi estat sobre l'espai, el futur i, altra vegada, dels somnis que tenim molta gent de la nostra edat. Quan he apagat la gravadora me n'he adonat que, ara si, comença el camí de tornada a casa..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...