dimarts, 23 de juliol de 2013

Fem ruta: viatges en autocaravanaFem ruta és el bloc viatger d'una família de Manresa que ens relata les seves experiències en auto caravana per Europa... Us convido a compartir la seva ruta de l'estiu de l'any passat, el 2021, pels Castells del Loira, i llegir, per exemple, la seva entrada dedicada a la Duna de Pyla...

"Canviem l’autocaravana de lloc perquè on estàvem el terra era ple de sorra fina i tova, tot i així encara no podem connectar-nos a la corrent elèctrica. Comprem croissants i esmorzem, anem a mirar les altres parcel·les amb connectors europeus, ens deixen un adaptador i un nou molt amable de la recepció ens ajuda; per fi trobem un lloc on podem connectar i ja tenim electricitat!!! La Duna de Pyla arriba fins a 110 metres d’alçada, hi comencem a pujar per una escala que hi ha al mateix càmping, però l’escala no arriba fins a dalt de tot!!! Però ho aconseguim, Visca!


Una vista fantàstica “du Bassin d’Arcachon”. Fa vent i els granets de sorra fan mal al picar contra les cames, rodolem per la duna, saltem, és molt guai i cansat. Quedem plens de sorra per tot arreu i a tots els forats. Dinem pizza, ens banyem a la piscina i anem amb bici pel càmping. Sopem crêpes i gelat. Al dormir sentim com es posa a ploure i a fer una ventada de por, creiem que les bicis han sortit volant!!!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...