dimarts, 2 de juliol de 2013

La ruta Bach, quadern de viatge


Avui La Catosfera Viatgera vol presentar un quadern de viatge una mica diferent... La Ruta Bach, un bloc de Catalunya Música creat en el marc d'un nou programa dedicat a les cantates del mestre Johann Sebastian Bach, de la mà d'Albert Torrens.

Al setembre del 2012 es va iniciar aquest programa amb la reactivació del bloc:

"A Catalunya Música inaugurem avui la nova temporada de programació, 2012-2013. Tal i com us havíem anunciat, entre d’altres novetats, un nou programa s’incorpora a la nostra graella: “La Ruta Bach“. Es tracta d’un espai setmanal que s’emetrà els diumenges de 10 a 11 del matí, on guiats per Albert Torrens, coneixerem més a fons la història del mestre compositor a través de les seves cantates.

"Bach és el principi i el fi de tota la música”, va dir, en una ocasió, Max Reger. A l’hora de parlar de la figura del compositor Johann Sebastian Bach, tots els elogis semblen quedar-se curts. Són tantes les veus, de tots els àmbits però sobretot dels seus mateixos col.legues de professió, que l’han lloat, que el temps sembla haver optat per resumir-ho tot en el popular sobrenom del “pare de la música”.


Des de Catalunya Música, aquesta temporada hem decidit afegir-nos a la munió que el vol reconèixer amb aquesta “Ruta Bach”, una nova sèrie de programes que resseguirà la seva immensa producció musical tot basant-se en un guió tan senzill com apassionant: l’audició, en cada etapa d’aquest recorregut, d’una cantata vocal composta, expressament, per a la celebració litúrgica de cada diumenge de l’any..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...