dimarts, 16 de juliol de 2013

Northern lights


Macarena Palau és l'autora d'un bloc Northern lights un interessant espai que narra les seves experiències viatgeres per Alaska, Canadà o Nicaragua... Com ella ens explica:

"Preparar un viatge requereix, sobretot avui dia, força recerca per Internet. A mi m’han sigut de moltíssima utilitat els blocs d’altres persones, compartint les seves experiències, a l’hora de preparar qualsevol nova aventura. Així doncs, espero que, per poc que sigui, aquest bloc serveixi a altres persones a preparar les seves. Però aquest lloc no pretén només donar dades útils referents al nom d’un hotel o el preu de l’entrada a un museu. També vull compartir les sensacions que em transmetin els llocs als que vagi. Expressar opinions, reflexions. Espero que serveixi com a mínim per a fer-se una idea de com són, als meus ulls, els llocs que vagi visitant, que espero que en siguin molts més.

Qualsevol dubte que tingueu, el podeu expressar en un comentari al post, i intentaré respondre en el que pugui. Des de ben petita, sempre m’han semblat fascinant les aurores boreals, o llums del nord. Tot i que no són l’única cosa que espero veure en un viatge (de moment, encara no les he vist mai en directe), sí és un fenomen que m’encantaria presenciar. És per això que han donat nom al blog..."


I ara us deixo amb  les primeres paraules d'una de les entrades dedicades a Alaska:

"L’última part del nostre viatge l’hem dedicat a la Kenai Peninsula, just al sud d’Anchorage. Vam començar a Seward, tal com vaig explicar a l’última entrada. Després del tour a la Aialik Bay, vam decidir seguir rumb cap a Homer, ja que a Seward ens estava fent molt mal temps. Volíem, si o si, fer el trekking al Hardening Icefield, però no hi volíem anar amb tot cobert de núvols i boira… Així que vam decidir deixar-ho per al final... continuar llegint"


2 comentaris:

  1. He premiat el vostre bloc: http://dolorsjimeno.blogspot.com.es/2013/07/premi-dardos.html

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...