dimarts, 9 de juliol de 2013

Viatge a Ítaca


L'Eva Martínez Bordons és l'autora del bloc Viatge a Ítaca que tantes experiències viatgeres ens ha mostrat en els darrers anys. Aquest 8 de juny conjuntament amb el Mario s'han embarcat en un llarg viatge arreu del món i ho fan estrenant una nova versió del bloc Viatge a Ítaca i amb relats com el que teniu a continuació...


Dia 17: Gaudint de la natura a Ohklon Island:

"Només sortir del hostel (que encara no sabem com es diu) hem anat cap al centre del poble i l’hem travessat en direcció nord, i tot caminant hem anat a parar a l’inici de la platja que ahir veiem des del cap a on vam anar a parar a la tarda. Concretament hem anat a parar a una zona arbrada on hi havia acampats uns joves, i des d’on hi havia unes vistes immillorables. De fet, m’han vingut ganes d’acampar allà i tenir el privilegi de despertar-se amb aquelles vistes!!

D’allà ja hem baixat a la platja, si si, tot i que estem en un llac, també hi han platges, i clar, és possible que jo vegi aigua i que com a mínim no hi fiqui ni els peus? (el bikini no l’havia agafat ja que feia una mica de fresca), doncs no, així que m’he descalçat i he ficat els peus en una aigua realment gelada, no sé si hagués aconseguit ficar-me sencera en cas d’haver portat el bikini eh??

Amb els peus ben fresquets, hem seguit caminant per la platja, una bona estona i al final hem decidit tornar i per fer-ho, en comptes de tirar enrere, ens hem endinsat cap al bosc de pins que hi havia just al costat de la platja tot tirant enrere en direcció el poble. Hi ha hagut estones que semblava que estiguéssim al mediterrani, entre la sorra, els pins… (alguna zona s’assemblava una mica a la platja Castell de la Costa Brava), aquesta zona, pel que hem vist, a més a més és zona d’acampada, així que un altre lloc bastant privilegiat per acampar, tot i que em quedo amb el primer que hem vist eh?"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...