dilluns, 13 de febrer de 2017

A reveure


"Areveure.cat neix de necessitats, interessos, imprevists i previstos d’un viatge. D’allò que sabem i que no sabem, hem creat un espai creixent indicat per al viatger que, en català, vol estar informat de tots aquells detalls que faran del viatge l’experiència única que representa, perquè, saps on comença un viatge?"


Txell Bascompte i Genís Mauri, els seus autors, confien que areveure.cat que t'ajudi a preparar el teu viatge, t'acompanyi quan l'estàs fent i faci que no l'oblidis a la tornada... com és en aquesta ocasió Guatemala:

"San Pedro, Santa Cruz, San Juan, San Marcos, Santiago… i fins a 12 pobles (amb el nom dels 12 apòstols) són els que estan enclavats als marges de l’Atitlán, un majestuós llac situat a 1.560 metres d’alçada del qual no podràs apartar-ne la vista. Cada una de les petites poblacions manté les seves tradicions maies, així com vestits propis, plens de sorprenents tel·les acolorides, convertint-los en indrets peculiarment únics. Pels amants de les caminades, el volcà San Pedro (3.000 m) o, pels més atrevits, el Tolimán (3.158 m) i Atitlán (3.537 m) són una fantàstica oportunitat per contemplar-ho tot des de les alçades." 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...