Afegiu el vostre bloc

La Catosfera Viatgera és l'espai dedicat a mostrar els centenars de blocs (o blogs) de viatge escrits en català.

Aquest és el vostre directori dels blocs de viatges en català . L'any 2012 hi ha llistats més de 500 blocs amb més de 2.000 destinacions.

Si voleu que el vostre bloc de viatges formi part de La Catosfera Viatgera només heu d'enviar un correu electrònic a catosfera@elblocdelsviatges.cat i en pocs dies sortirà publicat en el directori i amb una nova entrada en aquest mateix bloc.

Si voleu impulsar, transformar, compartir i/o col·laborar amb propostes, comentaris, donar un cop de mà o d'altres idees, no dubteu en escriure'm al mateix correu catosfera@elblocdelsviatges.cat.

Per últim, si voleu col·laborar amb aquest directori i donar-li més difusió trobareu una pestanya amb diferents models de bàners de la Catosfera Viatgera, podeu triar el que més us agradi i enllaçar-ho en el vostre bloc o web.

Moltes gràcies i bons viatges !!!


1 comentari:

  1. Hola Eduard, sóc Marilo, del racó viatger. http://racoviatgermarilo.blogspot.com.es/
    Tinc un dubte: estic o no estic dins del directori de la Catosfera viatgera?, és que he vist el nom del meu bloc al lateral però no en el llistat alfabètic. Què he de fer per estar-hi? He intent posar-me en contacte amb el outlook però tinc problemes així que opte per esta via. Ah! I altra cosa…
    Enhorabona per tota esta mampresa que portes endavant mostrant viatges, dels altres i també els teus al bloc “Viatge a l’Orient”. Les llegendes i contes que ens mostres són precioses. No tinc prou temps per llegir tot!!!Quin estrés!!!...

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...